IniciNoticiesEntitatsAdjudicades les entitats que podran servir a les barraques de Festa Major

Adjudicades les entitats que podran servir a les barraques de Festa Major

CEEB Tordera, Club Futbol Tordera, Club Twirling Vila de Tordera, els Maduixots i Esplai El Garbell + La Peixera seran els cinc espais on els torderencs podran consumir

Falten dues setmanes perquè se celebrin els concerts de barraques de Festa Major i Tordera ja enllesteix els últims detalls. Amb l’anunci de la programació i el cartell dels concerts, també han sortit les entitats que podran tenir barra pels dies 23, 24 i 25 d’agost al Parc Prudenci Bertrana. Seran el CEEB Tordera, el Club Futbol Tordera, el Club Twirling Vila de Tordera, els Maduixots i l’Esplai El Garbell, que s’ajuntarà amb La Peixera. Tal com apunta el regidor de Festes, Aniol Canals, a diferència d’anys anteriors, les activitats que s’han fet durant el curs al poble han sumat punts.

Barraques meritocràcia

“A través d’una puntuació surten les entitats que participen en les barraques”

Per altra banda, no es podrà accedir al recinte amb begudes ni vidre, com tampoc es permetran entrar vehicles de rodes ni casc. També es disposarà  de servei de prevenció de drogoaddiccions (RULA), Punt Lila, lavabos i espai reservat per a persones amb necessitats especials. El divendres 23 actuaran Les que Faltaband, Figa Flawas i DJ Sendo. Per Sant Bartomeu hi haurà Wasa Corporation, la presentació jove del pubillatge, Dilema i La Cassette DJ’S, que ja van participar el juliol en el Festival Internacional “Nostalgia Lovers” de Casablanca (el Marroc). El darrer dia el tancaran Reggae per Xics, La Nit del Canet, Buhos i Anna Gisbert DJ.

ÚLTIMES NOTÍCIES