IniciNoticiesCulturaSant Daniel ja prepara la 7a Festa de la Urbanització

Sant Daniel ja prepara la 7a Festa de la Urbanització

El dissabte concentrarà la majoria d’activitats, que començaran amb un triangular de futbol sala i acabarà amb música per a tots els públics

La urbanització de Sant Daniel ja ho té tot a punt per celebrar la seva Festa Major. Serà la 7a edició d’una celebració que ha pres el format de festivitat amb actes durant dos dies seguits. Serà aquest divendres 9 i dissabte 10 d’agost, i totes les activitats tindran lloc al Parc de Sant Daniel, al Carrer Migjorn.

La primera jornada començarà el divendres a les 20 h amb DJ Goyi. Seguidament, a les 21:00h hi haurà el tradicional sopar, amb entrepans freds, calents i cervesa artesana. A les 22:00h, es tancarà el dia amb l’actuació del Grup Mambo, que farà una festa en la qual els assistents que vagin amb camisa tropical tindran opcions de guanyar un premi.

La majoria d’actes es concentren pel dissabte 10 d’agost. A les 9:00h, hi haurà un triangular de futbol sala i més tard, a les 10:00h, el campionat de petanca, el qual té un preu d’inscripció de 2 euros per persona. A les 11:00h, serà el torn de les activitats pels més petits, i una hora més tard es farà el taller d’introducció al KIN-BALL. El president de l’Associació de Veïns de la urbanització de Sant Daniel, Jesús Saltó, detalla com serà aquesta innovadora activitat.

Saltó kinball

“És una pilota molt grossa i juguen equips de quatre persones”

De cara a la tarda, a les 17:00h hi haurà inflables amb DJ Goyi de fons. A les 18:30h, un grup de rock format per dos nois i una noia d’11 anys actuaran per a tothom. Segons Saltó, aquesta és una de les grans novetats d’enguany.

Saltó rock

A les 21:00h, sopar a la fresca, amb un menú que inclourà pollastre, botifarra, patata al caliu, pa (amb o sense tomàquet), vi, aigua, tortell i cava. El preu dels socis serà de 13 euros i pels no socis, 15. Per sopar cal reservar el tiquet amb dijous com a data límit trucant al 639759138. A partir de les 22:15h, acabarà la festa amb les tabaleres de La Colla de Diables de Tordera i Joanne DJ SET.

ÚLTIMES NOTÍCIES