IniciNoticiesEsportsAquest vespre comença el torneig anual de Bitlles a la Fresca amb...

Aquest vespre comença el torneig anual de Bitlles a la Fresca amb record d’equips participants

Des d’avui i fins divendres 40 equips ompliran el Parc de la Sardana en el que és l’esdeveniment estrella d’aquestes dates. Un torneig organitzat per la Penya del Bistec i que enguany arriba a la 20a edició

Avui a les 21:00h del vespre s’inicia al Parc de la Sardana el torneig de Bitlles a la Fresca que se celebra cada any tradicionalment al nostre poble durant la prèvia a la Festa Major. Un torneig organitzat per la Penya del Bistec i que enguany arriba a la 20a edició. Participaran 40 equips, xifra record respecte de les edicions anteriors i tenint en compte que la majoria dels equips no practiquen aquesta activitat esportiva de manera habitual. El president de la Penya del Bistec, Quim Caballé, es mostrava molt content de l’interès de la població, ja que les places disponibles van emplenar-se en dues hores.

Quim Caballé 1

“és l’any que menys equips federats hi ha, 33 equips que no són federats. Estem contents perquè el que volem amb el torneig és promocionar les bitlles”

El funcionament de la competició serà el mateix de cada any, amb dues categories: una d’equips federats i una altra de “no federats”. El torneig comença avui dilluns i durarà fins divendres 9 d’agost, quan es posarà el punt i final amb l’entrega de premis i el sopar popular, tal com es fa normalment. Estan en joc diversos premis, individuals i col·lectius. L’objectiu és que petits i grans passin una bona estona durant les primeres nits del mes d’agost, ja que des del club no consideren el torneig com una competició, sinó com un aplec. Caballé donava alguna recomanació als participants.

Quim Caballé 2

Des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera farem cada dia la cobertura especial de l’esdeveniment, amb el repàs de classificacions, puntuacions i entrevistes.

ÚLTIMES NOTÍCIES