IniciNoticiesEntitatsEl Foto Club Tordera comença una ronda de sortides per aquest agost

El Foto Club Tordera comença una ronda de sortides per aquest agost

Demà a les 21:30 h es farà la primera activitat a Vidreres

El Foto Club Tordera ha preparat tot un ventall de sortides per aquest agost. L’entitat engegarà motors ja demà a les 21:30 h. Es farà una sortida fins a Vidreres amb l’objectiu d’observar i fotografiar la Via Làctia i l’estrella circumpolar. L’activitat és gratuïta, però ja estan totes les inscripcions tancades. Es recomana dur calçat còmode, jaqueta fina, trípode, disparador per cable o remot, gran angular, angular o zoom, llum frontal (que tingui l’opció de la llum vermella), repel·lent de mosquits, aigua, tovallola per obrir la càmera de la humitat i carmanyola per qui vulgui.

La setmana vinent, el 10 d’agost, es farà una sortida a Hortsavinyà amb el mateix propòsit: observar la Via Làctia i l’estrella circumpolar. En aquest cas, també és gratuït i no hi ha límit d’aforament.

Pel 19, 20 i 21 d’agost, el Foto Club ha organitzat una “marató llunàtica”. En dos d’aquests dies, s’intentarà captar l’església de Tordera amb la lluna de fons, i en l’altre la intenció és captar el castell de Sant Joan. El president de l’entitat, Xavi Llop, detalla com és el procés de fotografiar la lluna.

Llop lluna

“La hiperfocal et diu a quina distància has d’enfocar perquè surti el que tu vols”

Les inscripcions es podran fer a fotoclubtordera.cat i per a qualsevol dubte es pot contactar a través del correu electrònic fotoclubtordera@gmail.com.

ÚLTIMES NOTÍCIES