IniciNoticiesEsportsEl torderenc Héctor Pavón es proclama campió de l’Open Internacional ciutat de...

El torderenc Héctor Pavón es proclama campió de l’Open Internacional ciutat de Benidorm

S’ha penjat la medalla d’or en la categoria junior -59kg després de superar un dels rivals més difícils a semifinals

El passat dissabte es va celebrar el V Open Internacional ciutat de Benidorm on el torderenc Héctor Pavón va aconseguir penjar-se la medalla d’or. Amb aquesta prova es posa el punt i final a la temporada. Ell mateix compartia a La Banqueta d’Estiu que és una competició que ja coneixia.

Héctor Pavón 1

“teníem l’esperança de poder guanyar i va sortit tot molt bé”

Va formar part de l’equip High Performance amb en Pedro Cardona de coach (entrenador que ajuda al torderenc a preparar les competicions). Amb solvència va superar el combat de semifinals contra un dels rivals més difícils. Hèctor Pavón explica com va anar.  

Héctor Pavón 2

El rival a la final es va retirar i això va donar el triomf a l’Héctor. El torderenc es mostrava molt satisfet i orgullós de com ha acabat la temporada, ja que ha sigut un any dur i el primer en una categoria nova.

Héctor Pavón 3

Pavón va arribar a la cita esportiva molt ben preparat, inclús va fer una estada d’alt rendiment i molt exigent amb esportistes de molt nivell i d’arreu del territori nacional i internacional. Ara seguirà entrenant cada dia per afrontar la nova temporada.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES