IniciNoticiesEsportsMarc Delemus dirigirà el sènior masculí del CEEB Tordera la propera temporada

Marc Delemus dirigirà el sènior masculí del CEEB Tordera la propera temporada

Un nou repte que afronta amb molta il·lusió i amb l’objectiu de pujar de categoria després de completar 3 anys històrics amb el primer equip femení de LF2

Marc Delemus continuarà al CEEB Tordera. L’entrenador que ha fet història amb el primer equip femení del club, guanyant Copa Catalunya, pujant a LF2 i aconseguint la permanència, ha decidit tancar un cicle brillant de 3 anys i obrir una nova etapa, ara, amb el sènior masculí. Delemus té una trajectòria molt extensa dins el món del bàsquet, la majoria d’equips que ha dirigit han sigut masculins i aquesta temporada 24-25 tornarà als orígens. Ell mateix explicava a Ràdio Tordera la decisió.

Delemus masculí 1

“el canvi es produeix perquè crec el cicle estava acabat”

En aquests últims anys, el sènior masculí ha viscut temporades difícils, falta de jugadors, situacions complicades a la banqueta, lesions, entre d’altres. Per aquest motiu, la voluntat del tècnic és que jugadors de la casa i que han demostrat sempre compromís amb el club visquin “un any espectacular”. Delemus explicava que la plantilla que ha format ja està tancada, és àmplia, amb ganes de competició i treballar i alhora ambiciosa.

Delemus masculí 2

“és un equip per fer disfrutar”

A més, el nou entrenador del sènior masculí del CEEB Tordera destacava que és un conjunt de jugadors com complets.

Delemus masculí 3

El missatge que ha transmès des del principi és pujar de categoria, a primera catalana.

Delemus masculí 4

En Miquel Angel Grau estarà dins el cos tècnic com a segon entrenador i la pretemporada començarà a finals d’agost. De moment, la Federació Catalana de Bàsquet encara no ha publicat el calendari de competició.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES