IniciNoticiesRegidoriesL'Ajuntament de Tordera rep el reconeixement de l'Administració Oberta de Catalunya 2023

L’Ajuntament de Tordera rep el reconeixement de l’Administració Oberta de Catalunya 2023

Es distingeix als ajuntaments en transformació digital i govern obert, en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

L’Ajuntament de Tordera ha estat premiat amb els Reconeixements Administració Oberta 2023

Aquests guardons els atorga cada any el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) per distingir les administracions públiques capdavanteres a Catalunya en transformació digital i govern obert, en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Ha estat en l’edició celebrada aquest mes de juliol referent a la IX edició del 2023 on Tordera es posiciona com a TOP 20 de Catalunya de la categoria de 5.001 a 20.000 habitants. Ho explicava el regidor de comunicació i transparència, Pere Garcia.

Reconeixement AOC

“ens anima a promoure polítiques de participació ciutadana”

A l’hora d’atorgar els guardons, s’analitzen indicadors objectivables d’ajuntaments i consells comarcals, a partir de dades de qualitat i contrastables. Aquests indicadors es publiquen de forma oberta i es poden consultar aquí. Tot això, conforma l’Índex de Maduresa Digital de l’AOC, en base al qual s’atorguen els reconeixements. L’Ajuntament de Tordera ha rebut el reconeixement estant en Top 10 (2020) i en top 20 de tot el país (2021, 2022 i ara 2023).  El compromís del consistori i l’equip de govern és seguir essent referent en administració oberta i propera. Per aquest motiu, properament es presentaran noves eines per facilitar l’accés a la ciutadania.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES