IniciNoticiesSocietatEl conductor de l'autobús accidentat a la C-32 a Tordera es podria...

El conductor de l’autobús accidentat a la C-32 a Tordera es podria haver adormit

Aquesta és una de les hipòtesis que investiguen els Mossos d’Esquadra sobre les causes del sinistre, que va deixar 47 ferits, quatre de greus

Continuen els rumors sobre les causes de l’accident d’autobús el passat dimarts a la C-32 a Tordera.

Els Mossos d’Esquadra investiguen el sinistre i treballen amb la hipòtesi principal que el conductor es va adormir al volant. Segons han informat a Efe fonts policials, el conductor va donar negatiu en el control d’alcohol i drogues i va explicar als agents que va tenir un episodi de son al volant. Tot i això, la policia intentarà corroborar aquesta hipòtesi amb el testimoni dels passatgers i altres proves clau, com ara la trajectòria de la frenada del vehicle.

La divisió de trànsit dels Mossos basa la seva investigació també en altres fonts, com la inspecció ocular de la zona, l’anàlisi del vehicle i de la carretera, les condicions climatològiques i el tacògraf. Amb tots aquests elements hauran d’aclarir les causes del sinistre i el motiu pel qual l’autocar va quedar encastat de manera pràcticament vertical a l’entrada del túnel. El director del servei Català del Trànsit, Ramon Lamiel insisteix que no s’ha de donar credibilitat a cap hipòtesi fins que hagi finalitzat la investigació.

Lamiel investigació

“s’estan investigant tots els factors per treure una conclusió”

El vehicle va ser retirat finalment la matinada d’aquest dimecres, després de comprovar que la infraestructura no ha quedat afectada, i la C-32 funciona amb total normalitat. Al seu torn, hi ha quatre quatre ferits en estat greuque estan ingressats als hospitals Vall d’Hebron de Barcelona, Can Ruti de Badalona i Trueta de Girona (2). El cas més crític és el d’una dona de 28 anys amb una lesió medul·lar greu. A banda, també hi ha dues persones que es troben en estat lleu. La resta de passatgers, també el conductor, ja han estat donats d’alta.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES