IniciNoticiesComerçLa Generalitat donarà subvencions als autònoms perquè puguin contractar treballadors a l’atur

La Generalitat donarà subvencions als autònoms perquè puguin contractar treballadors a l’atur

Es tracta d’uns ajuts econòmics pels autònoms que no tenen personal a càrrec seu i es poden sol·licitar a les oficines de Promoció Econòmica

La Generalitat de Catalunya, gràcies al programa TU+1, ha obert una finestra de subvencions als autònoms perquè puguin contractar treballadors en situació d’atur de manera indefinida. Aquests ajuts econòmics, que poden arribar fins als 20.850 euros, es podran sol·licitar a les oficines de Promoció Econòmica.

Entre els requisits que es demanen, només es poden contractar fins a tres persones desocupades, la contractació ha de ser mínim per una mitja jornada i no s’acceptaran els convenis fixos discontinus. El contracte ha de ser indefinit i la durada mínima haurà de ser de 18 mesos. La darrera condició que reclama la Generalitat és que el contracte s’haurà de fer en un màxim de tres mesos des que s’atorga la subvenció.

El termini per fer la sol·licitud és fins al 12 de setembre de 2024 a les 14:00h i es podrà fer a través d’aquest enllaç. Per a qualsevol dubte, es pot contactar amb el Departament de Promoció Econòmica o trucant al 937642816.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES