IniciNoticiesSocietatTordera participa a una nova campanya del “Mulla’t”

Tordera participa a una nova campanya del “Mulla’t”

Durant el matí, l’Associació de Voluntariat instal·larà una parada amb articles d’estiu amb motiu de la campanya a la plaça de l’església.

Tordera s’adhereix un estiu més i de la mà de l’Associació de Voluntariat al “Mulla’t” per l’esclerosi múltiple.

El proper diumenge, l’Ajuntament destinarà la recaptació de les entrades de totes les piscines municipals a la Fundació Esclerosi Múltiple per a la lluita contra aquesta malaltia. Durant el matí de 9:00h a 13:00h, l’Associació de Voluntariat instal·larà una parada amb articles d’estiu amb motiu de la campanya a la plaça de l’església. Els beneficis de la venda d’aquests productes també es destinaran a la Fundació. Ho explica Manel Salvador.

Mulla’t

“vendrem productes per finançar la campanya”

La piscina de Tordera està situada a la carretera de l’estació s/n, al bell mig de l’illa de la Tordera, al costat de les instal·lacions del camp municipal d’esports i del Parc Prudenci Bertrana. Aquest equipament disposa de tres piscines de diferents profunditats i mides, i disposa de serveis de vestidors, zona de bar i zona enjardinada.  També és pública la piscina situada a la urbanització de Mas Móra, al carrer de l’Assutzena, a l’equipament on també hi ha el local social de la urbanització.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES