IniciNoticiesSocietatDarrer dia per omplir l’enquesta de l’agenda urbana de Tordera

Darrer dia per omplir l’enquesta de l’agenda urbana de Tordera

L’objectiu de l’enquesta és compartir visions i idees sobre el present i el futur del poble

L’Ajuntament està impulsant la redacció de la futura “Agenda Urbana de Tordera”, un document que esdevindrà el full de ruta del nostra poble per tal d’assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de cara a l’any 2030.

L’Agenda Urbana és una estratègia de futur que s’està desenvolupant mitjançant un ampli procés participatiu obert a tota la ciutadania i a la col·laboració público-privada, amb l’objectiu de compartir visions i idees sobre el present i el futur del poble, amb els seus reptes i les seves oportunitats, de  tal manera que puguem assolir una estratègia de ciutat àmpliament compartida. Compta també amb consens polític i s’està treballant a través d’un grup de treball tècnic i una Taula de Grups Municipals.

Ara s’impulsa una enquesta que es podrà respondre fins avui 8 juliol. El qüestionari és anònim i es divideix en diferents blocs amb un total de 20 preguntes que se centren en aquelles àrees de competència municipal i en aspectes ambientals, econòmics i socials del dia a dia de Tordera. Un cop analitzades les respostes, l’Ajuntament coneixerà quines són les prioritats de la ciutadania i les podrà incloure dins del diagnòstic que marcarà les accions que es posaran en marxa. Ho explica la regidora d’urbanisme, obres i serveis, Bàrbara Vergés-

Agenda Urbana 2

“intentem planificar les estratègies de futur del municipi”

ENQUESTA AGENDA URBANA TORDERA El llançament d’aquesta enquesta és un nou pas per a l’elaboració de l’Agenda Urbana 2030 que s’elabora amb el suport de la Diputació de Barcelona. A partir del setembre, coincidint amb l’inici escolar, els/les alumnes de 2n o 3r d’ESO dels centres educatius del municipi, també realitzaran tallers sobre la matèria per tal d’arribar en aquestes franges d’edat més juvenils i implicar-los en el projecte.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES