IniciNoticiesDilluns vinent finalitzen les inscripcions per participar del 1r torneig de FIFA...

Dilluns vinent finalitzen les inscripcions per participar del 1r torneig de FIFA de Ràdio Tordera

Es realitzarà del 19 de juliol al 4 d’agost i seran partides que duraran aproximadament uns 10 minuts. La idea no només consistirà a jugar al FIFA 23, sinó que es valoraran les capacitats comunicatives, ja que serà retransmès en directe per Twitch

El proper dilluns, 8 de Juliol finalitza el període d’inscripció per formar part del primer torneig de FIFA 23 organitzat per l’emissora. Quan parlem d’E-Sports, ho fem referint-nos a competicions organitzades de videojocs multijugadors. Per això, es poden apuntar els majors de 12 anys a través del següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuCVpmrXB0iexwuS4c99sAwL4WdWyfWlrALmf3aIT6Ryr4kg/viewform

El torneig es realitzarà del 19 de juliol al 4 d’agost en els estudis de Ràdio Tordera i seran partides que duraran aproximadament uns 10 minuts. La idea no només consistirà a jugar al FIFA, sinó que s’adapta a les noves propostes de contingut audiovisual i radiofònic de l’emissora, ja que serà retransmès en directe per Twitch. Una nova forma d’entreteniment més informal, més proper i participatiu. Per aquest motiu es limita el nombre de participants a 16. Albert Sabater, director de Ràdio Tordera, explica en què consisteix el Draft de selecció. 

“valorarem no només les capacitats de jugar al fifa, sinó també les capacitats comunicatives”

La creixent disponibilitat de plataformes de reproducció en línia, en particular Twitch, s’han convertit en l’eix central del creixement i promoció de les competicions d’E-Sports. Durant la segona dècada del segle xxi, han crescut de manera molt destacable, provocant un gran increment, i així es va poder comprovar en la prova pilota feta l’estiu passat on van participar diferents membres de la ràdio.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES