IniciNoticiesMedi ambientEls Bombers de Tordera afronten l’estiu amb més optimisme gràcies a les...

Els Bombers de Tordera afronten l’estiu amb més optimisme gràcies a les últimes pluges

El parc encara aquests pròxims mesos amb més efectius que anys anteriors

Les darreres pluges sembla que han donat una petita treva a l’estat de sequera que viu Catalunya. Ara, els Bombers de Tordera afronten l’estiu amb més optimisme gràcies a les últimes precipitacions, tot i que són conscients que l’emergència continua i que a altres zones, com Tarragona o les Terres de l’Ebre, es manté molt actiu el risc d’incendi.

El parc encara aquests pròxims mesos amb més efectius que anys anteriors. Enguany, tindrà sis camions, entre ells dos d’aigua i dos de bomba rural. També hi haurà 13 bombers voluntaris i un cotxe 4×4 lleuger. El cap del parc, Eduard Caimel, es mostra satisfet amb els actius que hi ha a l’equip.

Caimel actius

“A nivell de personal com de material ho veiem amb optimisme”

Caimel també agraeix el compromís de la ciutadania durant els darrers anys envers la sequera. El cap dels bombers voluntaris encoratja la gent a informar de qualsevol fum o incidència al 112 o als serveis d’emergència.

Caimel ciutadania

“Ara mateix el millor dispositiu de guaites és la mateixa ciutadania”

Com cada any, es formarà els bombers per mantenir les habilitats adquirides i per agafar estratègies i organització en grans incendis o emergències.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES