IniciNoticiesEsportsAvui comença la primera edició del Torneig Sant Andreu organitzat per l’Athletic...

Avui comença la primera edició del Torneig Sant Andreu organitzat per l’Athletic Club Tordera

S’allargarà fins al 13 de juliol, les places estan totes cobertes amb 5 equips per categoria i la condició és que ha d’haver-hi mínim 3 nens/nenes de Tordera a cada equip

Comença el mes de juliol i això suposa el tret de sortida de molts tornejos d’estiu organitzats per les entitats esportives de Tordera. Avui mateix l’Athletic Club Tordera estrena la primera edició del Torneig Sant Andreu que s’allargarà fins al 13 de juliol. Participaran 5 equips per categoria (benjamí, aleví, infantil i cadet), però hauran de complir una condició. Ho explica el coordinador del club torderenc, Ramon Montemar.

Ramon torneig Sant Andreu

“no volem que vinguin equips de fora, i per això cada equip ha de tenir 3 jugadors que siguin de Tordera”

A principis de juny les places es van cobrir amb tots els equips per categoria. La fase regular del torneig serà de dilluns a divendres i el dissabte 13 de juliol es jugaran les fases finals, aquell mateix dia els participants tindran entrepà i beguda. Cada equip disputarà un mínim de 4 partits i els àrbitres seran de la Federació Catalana de Futbol. Hi haurà trofeus pels finalistes o al primer i segon classificat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES