IniciNoticiesEsportsUn any més al voltant de 200 persones viuen en directe la...

Un any més al voltant de 200 persones viuen en directe la IX Gala de l’Esport Torderenc

El Teatre Clavé es va omplir per viure la festa de reconeixement a la temporada dels/les esportistes de Tordera i per descobrir els guanyadors dels diferents premis

Superant totes les expectatives inicials, la sala gran del Teatre Clavé va acollir ahir vespre la festa de l’esport del municipi i el tancament de la temporada esportiva radiofònica. En total es van presentar més d’una quarantena de candidatures que van optar a les 5 categories. També es van entregar el Premi Honorífic de Ràdio Tordera i el Premi Ajuntament de Tordera Somriu amb l’Esport. El jurat independent va ser l’habitual, format per en Xavi Manresa, en David Fernández i la Carme López, encarregats d’escollir els següents premiats/des:

Premi Millor Equip Base de la Temporada: Infantil A del Club Patí Tordera per haver quedat subcampions de Catalunya i Espanya. Participaran a l’Eurohockey Cup a la tardor.

  * Menció honorífica al Juvenil del CFTordera per haver guanyat la lliga i pujar a primera divisió catalana.

Premi Millor Entrenador/a de la temporada: Sergio Pérez (Futsal Tordera). En el seu primer any a l’entitat ha aconseguit ser campió de la Copa Girona 2024 amb el prebenjamí i l’ascens a primera divisió amb el sènior masculí.

 * Menció honorífica a l’Aida Illas (CFTordera) per la tasca i el foment de l’esport femení.

Premi a la Millor Esportista Femenina de la Temporada: Clàudia Isern (Club Twirling Vila de Tordera) per haver quedat campiona d’Espanya i d’Europa en la categoria cadet. També campiona interlliga 2024.

* Menció honorífica per Claudia Carrión: Tercera del món amb la Federació Espanyola de Patinatge en la modalitat solo dance categoria juvenil. Com a individual solo dance amb el CPA Les Franqueses ha aconseguit 3a. al rànquing Català 2023-2024 i medalla de bronze al Campionat Catalunya.

En la Modalitat Quartet amb el Caldes d’Estrac: Subcampiones de Catalunya i d’Espanya i el seu equip està classificat pel Campionat del Món que se celebra al setembre a Riccione (Italia). En la Modalitat Parelles de Solo Dance amb l’Artistic Skating Cunit: Subcampions de Catalunya i medalla de bronze al Campionat d’Espanya.

Premi Millor Esportista Masculí de la Temporada: Joaquim Caballé (Penya Bistec Tordera) s’ha proclamat campió de lliga amb l’equip A i campió de Catalunya en la categoria absoluta. Ha entrenat a la Daniela Calderon, campiona de Catalunya en categoria benjamina.

* Menció honorífica per en Josep Sola i Eric Garcia, dos jugadors formats a l’AFET (associació de Famílies Especials de Tordera) de l’Athletic Club Tordera que aquest any han fet un pas enorme entrant en dinàmica amb un equip federat i competint tota la temporada.

Premi Millor Equip de la Temporada: Sènior Masculí del Futsal Tordera per haver realitzat una temporada rodona empatant a punts amb el campió de lliga i aconseguint l’ascens a primera divisió catalana.

Premi Honorífic Ràdio Tordera: Albert Bassas, periodista esportiu format a Ràdio Tordera i speaker de l’estadi del Girona.

Premi Ajuntament de Tordera Somriu amb l’Esport:  Als 10 anys d’història del Club Twirling Vila de Tordera i al CEEB Tordera.

Un acte que va ser retransmès a través del canal de Youtube i que ja el podeu tornar a recuperar en aquesta via.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES