IniciNoticiesSocietatEn marxa la campanya de seguretat “Passa-t’ho bé, no et cremis”

En marxa la campanya de seguretat “Passa-t’ho bé, no et cremis”

Des de ja fa uns dies, la Policia Local i Protecció civil estan repartint material informatiu als presidents/es de les diferents associacions de veïns de les urbanitzacions informant de la normativa vigent, mesures que cal complir i recomanacions per gaudir d’una revetlla segura tot respectant l’entorn natural.

Des de ja fa uns dies, la Policia Local i Protecció civil estan repartint material informatiu als presidents/es de les diferents associacions de veïns de les urbanitzacions informant de la normativa vigent, mesures que cal complir i recomanacions per gaudir d’una revetlla segura tot respectant l’entorn natural. S’estan instal·lant tot un seguit de cartells a les diferents entrades i zones del municipi alertant i demanant a la ciutadania que respecti la normativa vigent. A més, es demana responsabilitat per l’ús del material pirotècnic a zones properes al bosc davant del risc d’incendi, temperatures altes i sequedat que vivim. El cap dels bombers voluntaris, Eduard Caimel explica el dispositiu especial per cobrir la revetlla.

Bombers revetlla

“el parc estarà obert tota la revetlla amb 5 bombers de guàrdia”

Els objectius de la campanya es basen en garantir la seguretat física dels menors i de les persones del seu voltant per evitar un mal ús dels petards, evitar danys a propietats públiques i privades i a d’altres béns immobles i afavorir la convivència entre la ciutadania tenint en compte terceres persones que per motius diversos (edat, malalties, feina, situacions personals) no poden gaudir de les revetlles.

Per qualsevol incidència o emergència truqueu a la policia local 93 764 06 15 o 112.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES