IniciNoticiesSocietatL’Associació de Veïns de Sant Andreu comença la seva festa

L’Associació de Veïns de Sant Andreu comença la seva festa

Es faran diverses activitats del 21 al 24 de juny

L’Associació de Veïns de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí ja escalfa motors per celebrar les festes del barri per Sant Joan. Es faran diverses activitats del 21 al 24 de juny, tot i que aquest passat dissabte ja es va donar el tret de sortida amb la festa homenatge a la discoteca Projet.

El divendres 21 es començarà a les 20:00h amb la tradicional sardinada, que es farà a la pista coberta. Hi haurà servei de bar i des de l’organització demanen que cadascú s’emporti de casa el plat, els coberts, el got i els tovallons. Aquest any no es donarà la sardina ni en olles ni en carmanyoles, només s’acceptaran plats. Després, la United Dance School de Tordera farà classes de “bachata” i balls llatins amb la col·laboració de DJ Oscar.

El dissabte a les 22:00h la Colla de Diables protagonitzarà un correfoc. A posteriori, hi haurà un concert pop-rock del grup Radio Muñecas amb versions dels 80 i 90.

Acabant el cap de setmana, el diumenge al matí hi haurà xocolatada pels més petits. Es demana, de nou, que cadascú es porti el got de casa. Després, l’AFET i l’Associació del Voluntariat de Tordera col·laboren per organitzar jocs de cucanya, jocs d’aigua i el concurs de dibuix, al qual es podrà fer la inscripció allà mateix. La vicepresidenta de l’Associació de Veïns, Vanessa García, afirma que no caldrà portar el material de casa i que enguany hi haurà diversos premis.

Vanessa concurs

“Hi haurà dos premis per categoria que seran entrades pel Marineland”

Les categories seran d’1 a 4 anys, de 5 a 8, de 9 a 12 i de 13 a 14, amb un jurat que acabarà decidint. Finalment, per Sant Joan es començarà amb una missa a les 11:00h a l’Ermita de Sant Andreu, amb sardanes i vermut. Per concloure, a les 18:00h, a la pista coberta, hi haurà una actuació del Grup Armonía, que farà una sessió de playback. Cada dia hi haurà servei de bar disponible.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES