IniciNoticiesEsportsArriba la natació en aigües obertes al CEM Tordera

Arriba la natació en aigües obertes al CEM Tordera

El Club Natació Tordera posa en marxa aquesta nova activitat per millorar la tècnica, augmentar la resistència i la velocitat en distàncies llargues per realitzar travesses, triatlons o maratons aquàtiques

El Club Natació Tordera de la mà del CEM Tordera incorpora una nova activitat en el seu programa. L’arribada de la natació en aigües obertes suposa l’oportunitat de gaudir de la natura amb una prèvia preparació física i mental. La natació en aigües obertes és cada vegada un esport més practicat a les nostres costes, i per aquest motiu, el programa es dirigeix a nedadors que volen millorar el seu rendiment i desenvolupar habilitats per a travesses, triatlons o maratons aquàtiques. Mikel Redondo, responsable del Club Natació Tordera, compartia què fa especial practicar aquesta activitat a mar obert.

Mikel Redondo 1

“deixa de banda la competitivitat, tot i que hi ha curses, però la gent s’ho pren com una filosofia de sentir la natura i gaudir de l’aigua”

En aquesta disciplina, el cronòmetre no ho és tot. El mar és un entorn on augmenten les variables a controlar. A diferència de la natació en piscina, en què les condicions són sempre les mateixes i els temps es poden mil·limetrar. En el mar tenen un paper destacat les corrents, la temperatura, els animals marins, les onades, etc. Tots aquests factors fan que l’experiència sigui totalment diferent al mateix recorregut en moments diferents. Redondo explica com s’entrenen tots aquests elements dins de la piscina que per cada persona són personalitzats.

Mikel Redondo 2

El CEM Tordera ofereix 3 quotes diferents per tots els interessats. Una quota bàsica per 62 euros al mes on s’inclou la planificació dels entrenaments mensuals, 2 entrenaments/set. amb entrenador, 3 entrenaments/set. lliures, accés al CEM Tordera, sortida a una activitat a mar mensual i test VO2max. La quota prèmium t’inclou la tarifa bàsica, més 1 sessió d’entrenament de força a la sala, estudi antropomètric personalitzat i planificació de força mensual per 75 euros al mes. I una darrera quota que s’anomena Tordera 360 on t’entra Crossfit, ser del Club de natació i entrada al CEM. Per a més informació us podeu posar en contacte amb les oficines del centre.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES