IniciNoticiesCulturaLa Peixera ja prepara el festival d’aquest estiu

La Peixera ja prepara el festival d’aquest estiu

El festival tindrà lloc al Parc Prudenci Berttana els pròxims 29 de juny i 6 i 13 de juliol.

L’entitat La Peixera enllesteix els darrers detalls del seu festival que tindrà lloc al Parc Prudenci Berttana els pròxims 29 de juny i 6 i 13 de juliol.

Enguany la programació compta amb novetats, com és el cas de la col·laboració amb la Colla infantil de diables i que el festival comptarà amb dues tardes infantils, enlloc d’una. Després de la programació de tarda, les persones assistents podran sopar al mateix parc, per tal de rebre amb força la programació de la nit.

L’entitat manté la col·laboració amb l’Esplai El Garbell, un espai per a l’educació en el lleure.

Alguns dels artistes són vells coneguts per l’entitat i ja han actuat dins la carpa, mentre que d’altres s’estrenen al festival.

La president de la Peixera, Cristina Agell insisteix que la programació és familiar i que està adreçada a tots els públics.

Peixera 1

“la gent que ens segueix sap que és un festival familiar”

El cartell d’enguany ha estat elaborat per la torderenca Leire Villalba, membre de l’entitat. Cristina Agell recorda que totes les activitats són gratuïtes i que oferiran servei de bar.

Peixera 2

El festival s’iniciarà el proper dissabte 29 de juny amb una nit presentada per Hèctor Joan i els concerts The Sun Cats i Dan Peralbo i El Comboi.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES