IniciNoticiesCulturaLa Mirada del Poeta 2024 tanca amb èxit la seva 8a edició

La Mirada del Poeta 2024 tanca amb èxit la seva 8a edició

L’escriptor Josep Pedrals va protagonitzar un esdeveniment que va acollir desenes de persones

La Mirada del Poeta va tancar el passat dissabte la seva vuitena edició. Enguany, el recorregut se centrava en l’obra del poeta barceloní Josep Pedrals, que va ser present durant l’acte. Desenes de persones van gaudir d’una experiència poètica i multidisciplinària que va recórrer els equipaments i espais del municipi.

El públic es va dividir en dos grups: un grup va començar el recorregut a la Biblioteca de Tordera i l’altre a l’Institut Lluís Companys. Els dos grups van continuar pel carrer Santa Llúcia, el Teatre Clavé, i van culminar a la plaça de l’església. En cada indret, diferents col·lectius van presentar propostes artístiques inspirades en la poesia de Josep Pedrals.

Al capdavall d’aquesta edició, Pedrals va voler dedicar un poema a l’esdeveniment i al poble de Tordera.

Poema Pedrals

“Visca la poesia quan ens obre i ens supera, visca el poble que hi somia i, en el fons, visca Tordera”

La passejada de la Mirada del Poeta va durar unes dues hores. Hi van participar diversos col·lectius del municipi, com els alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé, els alumnes de l’Institut Lluís Companys, el Centre Obert El Caliu, la Fundació El Rusc i l’Esplai de la Gent Gran. La Mirada del Poeta és un projecte conjunt de la Fundació Teatre Clavé, l’Ajuntament i la Biblioteca de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Institució de les Lletres Catalanes. Josep Pedrals escriu llibres d’investigació, recita poesia de forma professional (ha actuat per Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica), explica la poesia en cursos i conferències en universitats, instituts i escoles i divulga la poesia en diversos mitjans de comunicació com El País, la Cadena Ser i al pòdcast “Tenim paraula”, de Catalunya Ràdio.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES