IniciNoticiesEntitatsDiverses entitats ja escalfen motors per la segona edició de la “Nit...

Diverses entitats ja escalfen motors per la segona edició de la “Nit de Bruixes”

L’Associació d’Artesans, l’AFET, l’Associació de Dones Torderenques i la Colla de Diables ompliran d’activitats el parc de la Mullera el 6 de juliol

L’Associació d’Artesans, l’AFET (Associació de Famílies Especials de Tordera), l’Associació de Dones i la Colla de Diables ompliran d’activitats el parc de la Mullera el pròxim 6 de juliol. Com ja es va fer l’any passat, diverses entitats s’han ajuntat per oferir la segona edició de la “Nit de Bruixes”, tot un reguitzell de propostes amb un espai immersiu de llegendes i aquelarres de les 18:00h a les 00:00h. Les membres d’AFET i l’Associació d’Artesans, Jessica González i Carol Torner, asseguren que el que volen és mantenir viva i donar-li subsistència a la “Nit de les Bruixes”.

Nit bruixes

“Hi ha preparades un munt d’activitats per a tots els públics”

La tarda començarà a les 18:00h amb una tabalada a càrrec de la Colla Infantil de Diables. Dos quarts d’hora més tard, Najma Dansa farà la Dansa del Ventre i tot seguit, a les 19:00h, hi haurà una obra de teatre. Najma Dansa també farà una Dansa de Bollywood, i ja al vespre hi haurà un espectacle de ball, tabalada de la Colla de Diables, una cremada de rom i la cloenda, tot acompanyat amb música i concert.

Durant els pròxims dies s’aniran revelant més novetats amb relació a les activitats.

Amb l’Albert Corominas, la Jessica González, la Carol Torner i la Montserrat Freixas repassem com s’interrelacionen les entitats entre elles per acabar fent activitats conjuntes. Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES