IniciNoticiesRegidoriesL'Ajuntament organitza dimecres la xerrada "l'accés a l'habitatge de compra"

L’Ajuntament organitza dimecres la xerrada “l’accés a l’habitatge de compra”

Va adreçada principalment a joves de 20 a 35 anys, però està oberta a tothom que hi tingui interès.

Dimecres, 19 de juny s’impulsa a Tordera la xerrada “L’accés a l’habitatge de compra”. Es tracta d’una iniciativa treballada conjuntament amb les regidories d’habitatge i joventut on s’explicarà el procés de compra d’un habitatge i els elements que cal tenir en compte per a comprar de manera segura i també les implicacions legals i financeres de l’operació.

Va adreçada principalment a joves de 20 a 35 anys, però està oberta a tothom que hi tingui interès. Feien una crida a la participació a la xerrada-taller la regidora d’habitatge, Jenifer Jansa i el regidor de Joventut, Aniol Canals.

Xerrada habitatge

“el taller forma part de la programació +18”

La xerrada anomenada “L’accés a l’habitatge de compra” anirà a càrrec de l’advocada Mari Carmen Jiménez (advocada especialista en Dret a l’Habitatge), que ens parlarà de la recerca i preus de mercat de compra d’habitatge, del procés legal, de la relació amb les immobiliàries, de les despeses de la compra, del finançament i ajuts així com de tots aquells dubtes que es puguin plantejar a la sessió.

Les places són limitades, així que per poder participar-hi cal inscriure’s a través d’aquest ENLLAÇ El Casal de Joves acollirà aquesta conferència dimecres 19 de juny de 19:00h a 20:00h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES