IniciNoticiesEsportsDos equips del Girona, el Barça i l'Espanyol es proclamen campions del...

Dos equips del Girona, el Barça i l’Espanyol es proclamen campions del XXV Memorial Josep Barceló

Edició especial per l’aniversari de l’esdeveniment que ha incorporat per primer cop la categoria femenina. Un any més el torneig ha comptat amb més de 160 voluntaris i voluntàries

L’edició 25 del torneig de futbol 7 Memorial Josep Barceló ha tornat a ser un èxit. El municipal d’esports va aplegar milers de visitants durant el cap de setmana en el que és l’esdeveniment estrella de la temporada. Més de 160 voluntaris i voluntàries han fet possible que la cita es desenvolupés a la perfecció i que els clubs participants tornessin a destacar la gran organització del torneig. El diumenge a la tarda es van disputar les 4 finals després de definir-se les eliminatòries durant el matí. El Girona FC va guanyar dues de les 3 finals que va disputar. La primera, a la categoria benjamí es va imposar a l’Andorra per 1 a 2. A la segona final, el conjunt gironí femení es va proclamar campió al vèncer per la mínima al Levante las Planas en l’estrena de la categoria femenina dins del Memorial. A la final de la categoria aleví B, es va gaudir d’un autèntic duel entre el FC Barcelona i el Girona FC. El partit va acabar amb empat a 1. Des dels 11 metres, el Barça s’emportaria la copa de campions. Per acabar, el partit de la categoria Aleví A entre l’Espanyol i l’Osasuna va ser el que va posar punt final al torneig. Els pericos demostrant el gran paper realitzat en tots els partits del Memorial i que és un equip molt golejador, va sumar una clara victòria per 5 a 1 que segellava el títol per la via ràpida.

Adrià Barceló, membre del comitè organitzador i familiar de Josep Barceló, feia una valoració d’aquesta edició especial del Memorial.

Barceló Memorial 25 anys

“Aquesta 25A edició ha servit per veure que els fonaments del Memorial son sòlids”

L’acte de cloenda va anar a càrrec del grup de competició Set de Dansa. Però també, com cada any va servir per entregar un record als clubs participants i als familiars presents de Josep Barceló. L’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, destacava que el torneig s’ha convertit en un esdeveniment social.

Alcaldessa Memorial

Ràdio Tordera va retransmetre en directe les finals via ràdio i Youtube. Uns enfrontaments que podeu recuperar al mateix canal.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.