IniciNoticiesSocietatEl Consell Comarcal del Maresme impulsa una caminada per lluitar contra el...

El Consell Comarcal del Maresme impulsa una caminada per lluitar contra el maltractament a la gent gran

Tordera i altres pobles de la comarca organitzaran durant els propers dies una ruta per lluitar contra aquest problema social. A Tordera es farà dissabte amb sortida a les 8:00h a l’Esplai

El Consell Comarcal del Maresme (CCM) vol continuar treballant per estar al costat de les persones de la tercera edat. Ho fa a través del Consell Consultiu de la Gent Gran, que vetlla per defensar els drets i els recursos del col·lectiu, reconeixent les seves necessitats socials. El 15 de juny és el Dia Mundial per a la Presa de consciència sobre l’abús i el Maltractament a les persones grans, i Tordera i altres pobles de la comarca organitzen caminades. A Tordera serà dissabte a les 8:00h amb sortida a l’Esplai i amb un recorregut curt de 2,5km i un de llarg de 5,5km. Amb un esmorzar per als assistents a l’arribada. La presidenta del Consell Consultiu de la gent gran del Maresme, Marta Paset, espera una bona participació.

Marta caminada

“Esperem que hi participi gent de Tordera i arreu del Maresme”

En aquest sentit, la regidora d’Atenció Social, Toñi García, assegurava que per fer front a aquesta xacra cal fer-la visible.

Toñi maltractament

“Perquè el maltractament acabi sempre s’ha de fer consciència i mostrar que sí que existeix”

Des de la mateixa administració, ja es va impulsar fa unes setmanes una assistència en la qual poden actuar professionals dels serveis socials bàsics de la comarca per una persona gran que necessiti rebre una ajuda. Tordera també té professionals socials adherits a aquest servei. Les persones majors de 65 anys representen gairebé el 20% del Maresme, una xifra que encara es preveu que vagi a més, i el CCM vol mantenir el focus sobre l’atenció al col·lectiu.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES