IniciNoticiesEsports3 torderencs de la Penya del Bistec es proclamen campions de Catalunya...

3 torderencs de la Penya del Bistec es proclamen campions de Catalunya de les seves categories

Es tracta de la Daniela Calderón en categoria benjamina femenina, Biel Poch que revalida el títol de campió sub 25 per tercera vegada consecutiva i Quim Caballé en categoria absoluta

El president de la Penya del Bistec, Quim Caballé, s’ha proclamat campió de Catalunya de bitlles catalanes en el campionat disputat aquest passat diumenge 9 de juny a Tordera. I per tant, ha aconseguit la Medalla als Campions que atorga la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). Caballé que jugava a casa va fer una partida quasi perfecte en la final (86 punts), i va aixecar el trofeu de campió  absolut, superant a Jorge Bort (Siuranenc d’Horta), segon classificat i José Castillo (Amposta), tercer. En aquesta 25a edició del Campionat de Catalunya individual hi van participar 96 jugadors i jugadores, 58 homes i 38 dones de tot el país, entre ells 10 nois i 9 noies de categoria sub 25. Una categoria que es va endur el torderenc Biel Poch, que repeteix títol de campió sub 25 per tercera vegada consecutiva.

A més, el passat dissabte 1 de juny, la Galera (Montsià) va acollir la 25a edició del Campionat de Catalunya Individual Infantil, on hi van participar 46 bitllaires de tot el país de les categories benjamina, alevina i infantil, en representació d’11 clubs diferents. El campionat va tenir un gran nivell de joc i l’emoció i la incertesa del resultat van estar presents fins el final de la jornada. En categoria benjamina femenina, la Daniela Calderon va imposar-se a les seves rivals i en el seu primer any a la Penya del Bistec va proclamar-se campiona de Catalunya.

Tots aquests jugadors i jugadores que van participar en el campionat formaran la Selecció Catalana Infantil en el proper Gran Premi Catalunya, a celebrar el 7 de setembre a la Sénia (Montsià).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.