IniciNoticiesComerçEs volen identificar els productes de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera...

Es volen identificar els productes de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera per donar més valor als productes locals

L’objectiu és transmetre als consumidors i a la ciutadania els valors associats als productes d’aquest espai agrari: proximitat, professionalitat i qualitat.

A l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, i d’acord amb el Pla de Gestió i Desenvolupament d’aquest territori, començarà pròximament la tasca de cercar aquells productors i productores que volen donar a conèixer que els seus productes són fets en aquest territori, identificant-los amb el distintiu de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera.

L’objectiu és transmetre als consumidors i a la ciutadania els valors associats als productes d’aquest espai agrari: proximitat, saber fer i professionalitat de la pagesia, qualitat, frescor, alimentació saludable, cura del territori, entre d’altres, i reforçar així el posicionament d’aquests productes als punts de venda i donar més eines a les empreses agràries per incrementar la seva rendibilitat. Xavier Pla és regidor d’entorn rural i pagesia.

Pla baixa Tordera

“hem de fer km 0 real, productes de qualitat”

El distintiu de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera es vol implantar també en punts de venda i restauració on els pagesos i pageses d’aquest espai agrari comercialitzen els seus productes.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES