IniciNoticiesEsportsFins al 17 de juny està obert el període de presentació de...

Fins al 17 de juny està obert el període de presentació de candidatures per optar als premis de la Gala de l’esport torderenc 2024

La principal novetat d’enguany és que qualsevol persona-entitat pot presentar candidatura per optar en els diferents premis establerts i també es premiarà la millor esportista femenina

L’equip del Show dels Esports de Ràdio Tordera i la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Tordera ja treballen per ultimar els detalls de la gala de l’esport torderenc que enguany arriba a la seva IX edició. El dimecres 26 de juny, l’escenari del Teatre Clavé i els seus exteriors seran la ubicació escollida per tancar la temporada esportiva 23-24. El director de Ràdio Tordera, Albert Sabater, destacava que la gala és una gran trobada esportiva.

Albert Sabater gala

“és el moment de retrobament, però sobretot és el punt i final de la temporada”

Enguany es manté el format i el sistema de participació de la passada edició. De nou, els clubs i les entitats són les que presenten i elegeixen els candidats/es que optin a les diferents categories, però la proposta està oberta a qualsevol persona que vulgui proposar alguna candidatura. Després un jurat independent escollirà els premiats.

Les categories dels reconeixements són les següents:

  • Premi al millor equip de la temporada
  • Millor equip base
  • Millor esportista femení i masculí
  • Millor entrenador/a
  • Premi honorífic de Ràdio Tordera
  • Premi Ajuntament de Tordera Somriu amb l’esport

A més, aquest any presentem una nova novetat, una nova categoria. Es tracta del primer a millor esportista femenina. Fins al dilluns 17 de juny es poden presentar via correu electrònic les candidatures radiotordera@radiotordera.cat Dins d’aquesta cita, es reconeixerà l’esforç dels clubs i esportistes que competeixen durant molts mesos, defensant els colors i el nom del nostre municipi.

La IX Gala començarà a les 19:30h a la sala gran del Teatre Clavé i posteriorment a la plaça Miquel Martí i Pol hi haurà un pica-pica per a tots els assistents.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES