IniciNoticiesSocietatL’atur baixa a Tordera en 15 persones el mes de Maig

L’atur baixa a Tordera en 15 persones el mes de Maig

Al Maresme, tenim 351 persones menys registrades a les oficines d’ocupació de la comarca i una taxa d’atur comarcal del 9,09%

L’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme ha publicat les darreres dades d’atur a la comarca. En el cas de Tordera, l’atur ha baixat en 15 persones el passat maig. Actualment, tenim 1073 torderencs i torderenques sense feina, el que representa el 12,23% de la població activa.

Tots els sectors econòmics reflecteixen la reducció de l’atur respecte al mes passat, amb major intensitat en els sectors primari i de serveis , i també en la comparativa anual. L’únic grup en què, interanualment, augmenta la desocupació és en el de persones sense ocupació anterior que sumen un 3,80%.

En paral·lel, el cinquè mes de l’any també s’ha tancat amb una caiguda generalitzada de l’atur en tots els sectors -encapçalats pels serveis- i a les quatre demarcacions, liderades per Lleida i Tarragona. Això fa que a les llistes del SOC hi hagi un prop d’un 2% menys de treballadors apuntats. per tot plegat el govern parla de dades sense precedents. Enric Vinaixa és el secretari de Treball.

Atur 1

“son dades molt bones en ocupació i en reducció d’atur”

Per a Comissions Obreres, les dades demostren la robustesa del mercat de treball però porten el sindicat a fer aquest toc d’atenció al govern. Escoltem el portaveu Albert Ferrer.  

Atur 2

Al Maresme, tenim 351 persones menys registrades a les oficines d’ocupació de la comarca i una taxa d’atur comarcal del 9,09%

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES