IniciNoticiesEsportsTot a punt per celebrar aquest cap de setmana el 25è Memorial...

Tot a punt per celebrar aquest cap de setmana el 25è Memorial Josep Barceló

Una de les activitats estrella de la temporada que aplega milers de visitants i participants durant els dos dies en el camp municipal d’esports. Enguany una edició especial que incorpora la categoria de futbol femení

1034 equips, 160 clubs diferents, 2317 partits, 11050 gols… són algunes de les dades que ha registrat el Memorial Josep Barceló des de la seva creació. Enguany, l’edició serà encara més especial, ja que compleix 25 anys d’història. Aquest cap de setmana 15 i 16 de juny les instal·lacions del municipal d’esports i la piscina municipal acolliran el mític torneig de futbol 7. Des de l’organització treballen a contrarellotge aquests últims dies per acabar tot el desplegament i la infraestructura que suposa un esdeveniment d’aquesta magnitud. Equips com el Barça, Espanyol, Girona, Osasuna, Vila-real, Andorra o Reial Societat han assegurat la seva presència a banda de la resta de clubs catalans del territori que també viuran l’experiència del memorial. Divendres passat a la Biblioteca de Tordera es va fer la presentació oficial. Santi Barrera, un dels promotors del torneig i membre del comitè organitzador, va posar en valor els trets distintius que fan únic el Memorial Barceló.

Santi Barrera

“la figura dels assistents no sabeu el valor que té, hi ha un assistent per club”

Aquest any la junta va veure la necessitat de fer quelcom especial i va voler “posar-se al dia”, introduint la categoria de futbol femení, que és la gran novetat. En donava més detalls Adrià Barceló, membre del comitè organitzador.

Adrià Barceló

A més de la vessant esportiva, s’hi suma també el caràcter social de l’activitat, que tornarà a demanar la implicació dels més de 150 voluntaris. Tordera espera rebre més d’un miler de visitants entre jugadors, aficionats i familiars acompanyants durant els dos dies.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES