IniciNoticiesEntitatsL’Associació Cultural Terra del Vent lamenta la poca involucració dels seus socis

L’Associació Cultural Terra del Vent lamenta la poca involucració dels seus socis

Des de l’entitat també es queixen de la relació amb l’Associació de Veïns i dels desperfectes de la urbanització de Terra Brava

L’Associació Cultural Terra del Vent va lamentar en una entrevista a La Teranyina la poca involucració dels seus mateixos socis en les activitats proposades. Aquest fet, segons membres de l’entitat, provoca que costi de tirar endavant els projectes que es posen sobre la taula. La secretària de Terra del Vent, Isabel Rodríguez, es queixava de la manca de col·laboració dels membres associats. 

Terra del vent socis

“La majoria dels socis ni tan sols es presenta. Veus que hi ha molt poca col·laboració, i et desanimes”

Un altre dels nuclis de conflicte de l’entitat és la relació que té amb l’Associació de Veïns de Terra Brava. Segons assegura el president Tomás Ortega, sempre han tingut problemes entre elles i no sembla que de moment es pugui trobar una solució a curt termini. Des de Terra del Vent no entenen especialment per què els posen bastons a les rodes per compartir el local social.

Terra del vent local

Per altra banda, la brossa, l’estat dels carrers i la deixadesa general són algunes de les qüestions que l’entitat creu que la urbanització hauria de millorar. Tot i això, reparteixen les culpes entre el poc civisme dels habitants i l’ajuntament.

Si voleu saber més detalls sobre l’actualitat de l’Associació Cultural Terra del Vent es podrà escoltar l’entrevista completa a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina, on Ràdio Tordera va acollir als seus estudis el president, Tomás Ortega; la tresorera de l’entitat, Juanita Ayala; la secretària, Isabel Rodríguez; i la vocal, Luisa DomínguezTambé està disponible en format vídeo al YouTube de l’emissora.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES