IniciNoticiesEsportsEl primer equip del CFTordera s'acomiada de segona catalana amb victòria per...

El primer equip del CFTordera s’acomiada de segona catalana amb victòria per 2 a 0 contra el Bisbalenc

3 punts importants per acabar la lliga cinquens per la cua que era l’objectiu de mínims que s’havien marcat en aquest tram final de temporada. També era vital sumar la victòria per marxar de vacances amb bones sensacions davant l’afició torderenca

Finalitzat el curs esportiu 2023-24 del primer equip del CFTordera. Temporada molt complicada la que ha hagut de fer front l’equip torderenc. Una primera volta on van aparèixer els fantasmes de la temporada anterior, es va haver d’adaptar a un nou entrenador, baixes i dinàmiques de resultats negatives. Amb l’equip en el descens va arribar el canvi a inicis de la segona volta. Un nou staff tècnic va intentar capgirar la situació, però ja era massa tard. Tot i això, el canvi ha sigut notori: bon joc, bona condició física dels jugadors, confiança i gols. La mostra ha sigut la cinquena posició per la cua que ha aconseguit l’equip torderenc en aquest tram final de temporada que era l’objectiu de mínims que s’havien marcat. La victòria d’ahir diumenge, per 2 a 0 a casa, era important tot i que cap dels dos equips, Tordera i Bisbalenc, es juguessin res. En parlava després del partit l’entrenador del CFTordera, Guillem Ferrer.

Guillem final 1

El capità, Jose Manuel Martínez, i Enzon van ser els autors dels 2 últims gols de la temporada al municipal d’esports. De fet, el capità ha quedat com a sisè màxim golejador de la lliga amb 16 gols i Alex Sánchez en quarta posició amb 17 gols. Guillem Ferrer destacava aquesta evolució de l’equip i que cada dia ha sigut millor. També apuntava que està planificant la temporada que ve.

Guillem final 2

El CFTordera tanca la classificació catorzè amb 33 punts en 34 partits. Ara tocarà esperar per saber quants equips baixen a tercera catalana, entre ells està el Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES