IniciNoticiesEntitatsEl Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme ja compta amb...

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme ja compta amb dos representants torderencs

L’òrgan té l’objectiu de conèixer les necessitats socials de la gent gran de la comarca, articular polítiques per a la gent gran i promoure activitats.

El passat 2023 es va constituir el Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme. Aquest és un òrgan de participació i consulta que té com a objectiu conèixer les necessitats socials de la gent gran de la comarca, articular polítiques per a la gent gran i promoure activitats que ajudin a millorar la qualitat de vida de les persones.

En els darrers mesos, dos torderencs integren el Consell Consultiu de la Gent gran, que està formada per representants de tots els pobles de la comarca. La consellera de Drets i Serveis a les Persones del Consell Comarcal i regidora d’ERC a Tordera Marta Paset assegura que era una prioritat que tots els pobles de la comarca siguin presents en el consell.

Consell gent gran 1

“Cal posar en valor les necessitats de la gent gran”

El seu màxim òrgan de decisió és l’Assemblea General que, entre d’altres funcions, aprova la programació anual i participa en la definició de les necessitats comarcals de la gent gran. Per aquest any es mantindran les 4 comissions de treball creades: Xerrades, Passejades, Voluntariat i Web i reforçar la feina per promoure la participació activa. La Junta Permanent és qui pren les decisions de com ha de funcionar aquest Consell. Escoltem la consellera, Marta Paset.

Consell gent gran 2

A través del portal d’internet gentgran.ccmaresme.cat podràs conèixer totes les activitats i serveis adreçats a la gent gran que es fan a la comarca. També us podeu subscriure al grup de whatsapp i podreu estar informats en tot moment.

El 15 de juny és el Dia Mundial per a la Presa de consciència sobre l’abús i el Maltractament a les persones grans, i Tordera i altres pobles de la comarca organitzaran durant la setmana que ve una caminada, tot i que serà cada ajuntament qui decideixi el dia.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES