IniciNoticiesEducacióL’escola d’Hortsavinyà celebra 25 anys amb diverses activitats

L’escola d’Hortsavinyà celebra 25 anys amb diverses activitats

La festa inicial es farà demà 1 de juny amb tallers, teatre, dinar i música

El curs vinent l’escola d’Hortsavinyà celebra 25 anys des de la seva fundació. La seva primera festa, però, ja serà aquest mateix dissabte 1 de juny. Començarà a les 10:00h, amb una benvinguda a Hortsavinyà des de l’església i un pregó inicial. Més endavant, hi haurà les activitats per a nens, ja que els mateixos alumnes de l’escola han preparat alguns tallers, on ensenyaran com fer un pastís de celebració, una decoració o jocs de taula. El director Xavi Xandri subratlla que totes les aules s’han encarregat de fer la seva pròpia activitat.

Hortsavinyà 25 anys

“Cada classe ha preparat alguna cosa diferent”

A les 12:00h, els alumnes de cicle mitjà de l’escola faran un dels actes més curiosos de tot el dia: una obra de teatre per representar els 25 anys d’història. Xandri destaca que en ella es veurà com s’ha transformat, des dels seus inicis fins a l’actualitat.

Hortsavinyà obra de teatre

“Els alumnes representaran com ha evolucionat l’escola d’Hortsavinyà”

També hi haurà una taula rodona dinamitzada per Ràdio Tordera amb exdirectors, exalumnes i famílies dels inicis per repassar el quart de segle del col·legi. Altres activitats com el ioga per famílies, inflables, música o la festa Holi també estaran a la graella fins a aproximadament les 20:00h.

La festa central es farà a l’esplanada grossa, però dintre de l’escola, a l’interior de l’edifici, es projectaran documentals i exposicions. Hi col·laboraran entitats com Can Pica o Can Benet Vives, sumat a l’Ajuntament i Ràdio Tordera.

A partir del curs següent, que començarà el setembre, es faran més activitats que ja s’aniran desvetllant amb el pas del temps.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES