IniciNoticiesCulturaTordera serà la seu del primer Urban Studio Fest

Tordera serà la seu del primer Urban Studio Fest

Un festival d’art i dansa urbana que arriba a Tordera aquest dissabte 1 de juny al matí

L’Urban Studio Fest s’estrena a Tordera. El municipi acull aquest pròxim dissabte, una nova proposta destinada al públic juvenil i familiar que ofereix entreteniment i gaudi per a aquesta franja d’edat jove.

Es tracta d’un festival amb múltiples propostes durant tot el matí. Futbol freestyle, grafits professionals, espectacle i formació en monopatí, exposició d’art escolar municipal, música i DJ així com l’acolliment del Campionat Urban Dance.

Sota l’organització de l’Ajuntament de Tordera i del paraigua del Tordera Educa, que ha involucrat a les escoles del municipi i als seus alumnes. A través de l’art urbà, alumnes de primer, segon, tercer i quart d’ESO han participat d’un projecte formatiu i expressiu en què han treballat temes d’interès juvenil i social, i que durant el matí de dissabte a la plaça de la Concòrdia, realitzaran el grafit seleccionat de cada centre educatiu amb la col·laboració d’un professional del sector.

Amb la voluntat d’oferir aquest espai juvenil al municipi, tothom qui ho desitgi podrà gaudir de múltiples activitats, demostracions i formacions de 10:00h a 13:00h del matí.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES