IniciNoticiesEsportsAquest diumenge arriba el Festival del Club Twirling Vila de Tordera per...

Aquest diumenge arriba el Festival del Club Twirling Vila de Tordera per celebrar el 10è aniversari

Serà al pavelló dels Països Catalans a les 11:00h. Les atletes de l’entitat mostraran les coreografies d’aquest any, s’estrenaran les 18 nenes de l’escoleta i durant l’exhibició es podrà participar en el mega sorteig que han organitzat

10 anys no es compleixen cada dia, per això, el Club Twirling Vila de Tordera està preparant un seguit d’activitats per celebrar aquesta efemèride. El diumenge arriba la primera. L’entitat ha organitzat un festival on les 42 atletes del club faran una exhibició oberta a tothom al pavelló dels Països Catalans. Començarà a les 11:00h del matí i durarà aproximadament una hora i mitja, però la celebració no acabarà aquí sinó que després el club anirà a fer un dinar. A més, gràcies a molts comerços, el mateix dia del festival es realitzarà un mega sorteig amb premis molt variats que han anat publicant a l’Instagram del club. La presidenta del Club Twirling Vila de Tordera, Míriam Aparicio, expressava que tenen moltes ganes de celebrar l’aniversari amb tota la gent del poble.

Míriam festival 1

El Festival de diumenge serà l’estrena de l’escoleta. Les més petites del club porten des del febrer practiquen les seves coreografies. Donava més detalls la Miriam Aparicio.

Míriam festival 2

“unes 18 nenes formen l’escoleta aquest any, estan molt nervioses, però ja van agafant el fil per anar a competir en un futur”

A més, aquesta setmana, també estan perfilant les inscripcions per poder inscriure la gent a la caminada popular del diumenge 9 de juny. Demà divendres i el 7 de juny estaran al pavelló dels Països Catalans de 17:30h a 19:30h. Aquesta caminada per Sant Tou serà la segona activitat dins dels actes del 10è aniversari del Club Twirling Vila de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES