IniciNoticiesEsportsL’Infantil del Club Patí Tordera subcampió d’Espanya

L’Infantil del Club Patí Tordera subcampió d’Espanya

3 dies de competició d’alt nivell on els joves jugadors/es han realitzat un magnífic torneig i s’han convertit en finalistes amb ple de victòries a la fase de grups i a la semifinal. A la gran final van tornar a caure contra el Barça per 2 a 5

L’equip Infantil del CPTordera s’ha proclamat subcampió d’Espanya a Ripoll després d’escapar-se la final del Campionat contra el Barça per 2 a 5. Els torderencs tenien l’oportunitat de treure’s l’espina de la final perduda també contra els blaugranes en el Campionat de Catalunya, però malgrat fer un bon inici, la segona part va ser totalment dels visitants. L’entrenador de l’Infantil, Sergio Alonso, apuntava que jugar les dues finals dels Campionats ha sigut un gran premi.

Sergio Alonso final 1

“muy contentos por todos los jugadores que han trabajado mucho todo el año para conseguir esto”

3 dies de competició d’alt nivell, de posar-se a prova contra els millors equips d’Espanya, però sobretot, de gaudir del millor hoquei en la categoria infantil. Els joves jugadors/es han realitzat un magnífic torneig i s’han convertit en finalistes després de superar a grans equips pel camí. A la fase de grups van aconseguir un ple de victòries contra CP Alcañiz (9-2), CP Alcobendas (1-5) i Compañia de Maria (3-0). A la semifinal van derrotar al Dominicos (1-0). A la gran final contra el Barça, els torderencs van marxar al descans amb un 2 a 0 favorable, però a la segona part, el Barça va demostrar el seu potencial ofensiu i va capgirar el marcador. Alonso valorava el duel.

Sergio Alonso final 2

Remarcar que l’equip torderenc està format per 6 jugadors de primer any i alguns que eren els seus primers campionats. El fet d’arribar a la final del Campionat Estatal també permetrà al Tordera jugar la Copa d’Europa Infantil (Eurohockey Cup 2024).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES