IniciNoticiesSocietatLes víctimes de violència masclista de l’Àrea Bàsica del Maresme podran disposar...

Les víctimes de violència masclista de l’Àrea Bàsica del Maresme podran disposar d’un servei de telelocalització

Aquest servei s’aplicarà en aquells municipis de la comarca del Maresme amb menys de 20.000 habitants, entre ells Tordera.

El Consell Comarcal del Maresme s’ha adherit al servei telefònic d’Atenció i Protecció per a Víctimes de Violència contra les dones (ATENPRO). Així, com assenyalen des de l’ens comarcal, ha ampliat els serveis que ofereix adreçats a les dones víctimes de violència masclista. Entre els nous serveis hi haurà un servei de telelocalització.

Les dones dels 25 municipis que formen part de l’Àrea Bàsica del Maresme que pateixen violència masclista podran disposar d’un dispositiu mòbil amb geolocalització permanent. D’aquesta manera, prement un botó podran contactar amb personal especialitzat, tothora i dia. Des del consell comarcal assenyalen que el personal està preparat per donar resposta a les necessitats de les víctimes i, també, per mobilitzar els recursos personals i materials necessaris, com cossos de seguretat o recursos sanitaris.

Aquest servei s’aplicarà en aquells municipis de la comarca del Maresme amb menys de 20.000 habitants, entre ells Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES