IniciNoticiesMedi ambientL'Ajuntament de Tordera s'adhereix a la setmana de la natura fins al...

L’Ajuntament de Tordera s’adhereix a la setmana de la natura fins al 3 de juny

Avui es prepara un taller d’iniciació a la fotografia de natura i demà es farà una gimcana familiar a la biblioteca

Tordera ja té a punt un nou programa d’activitats de la Setmana de la Natura que son obertes a tothom.

L’objectiu de les activitats programades per aquest any és difondre a la ciutadania com els coneixements sobre l’entorn poden conscienciar als més petits però també a tots els membres de les famílies a través de la petjada ecològica. 

La natura sustenta totes les activitats i la vida dels éssers humans. Les activitats programades faran incís al context actual de la sequera que estem vivint així com l’emergència climàtica i com podem actuar a nivell local en el nostre dia a dia per adaptar-nos i minimitzar-ne les conseqüències. Ho explica la regidora d’educació ambiental, Nàdia Cantero.

Setmana natura

“volem mostrar tota la riquesa del nostre entorn”

Així, des del 27 de maig fins al 3 de juny, l’Ajuntament, amb el suport d’entitats locals i torderencs/ques que tenen relació amb el medi ambient, s’han preparat un conjunt d’activitats lúdiques, educatives xerrades i tallers que es desenvoluparan en diversos punts del municipi.

Avui dilluns tindrem un taller d’iniciació a la fotografia de natura a les 17:30h amb en Xavier Llop i en Xavier Xaubet del Fotoclub Tordera. Una activitat dirigida a qualsevol tipus de persona a partir de 12 anys, amant de la fotografia que vulgui aprendre a fotografiar fauna petita. Es pot participar amb qualsevol aparell que faci fotografia des d’un mòbil a una reflex.

Demà dimarts es prepara una Gimcana-Tura a la biblioteca a les 18:00h a càrrec d’Oreneta Educació Ambiental. Es tracta d’una activitat familiar de descoberta de la natura a través d’una missió tot superant proves entre enigmes, codis i cadenats, per aconseguir les “llavors perdudes”. L’activitat està dirigida a famílies amb infants a partir de 6 anys. Ho explicava al programa Ona Maresme, la responsable d’Oreneta Educació Georgina Segarra.

Oreneta educació

Per participar a les activitats programades és necessari inscriure’s prèviament a través de l’adreça de correu electrònic comunicacio@tordera.cat i indicar la proposta interessada.

Per dimecres es prepara una descoberta de la plana al·luvial del Torrent del Gorg Negre i els seus serveis ecosistèmics. Una passejada que anirà a càrrec de l’agent Major d’incendis, Sergi Fontseca de 17:30 a 20:00h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES