IniciNoticiesPolíticaTordera i Blanes demanen millores en la GI-600

Tordera i Blanes demanen millores en la GI-600

Elisabet Megias van reclamar solucions i prioritats de millora d’aquesta via per tal de descongestionar el trànsit i millorar la seguretat dels accessos

L’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias i l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, es van reunir divendres passat amb el director dels Serveis Territorials de la Direcció General de Territori de la Generalitat, Sergi Alrich i també amb Emili Mató, director dels Serveis Territorials de Barcelona.

Es va posar sobre la taula la gestió del carril bici existent a la GI-600, entre els dos municipis. Malgrat això, des de Tordera es van reclamar solucions i prioritats de millora d’aquesta via per tal de descongestionar el trànsit i millorar la seguretat dels accessos. Megias considera que la Generalitat ha de prendre una decisió al respecte.

Megias GI-600

“La Generalitat ha de fer alguna actuació que arregli la GI-600”

L’alt nombre de vehicles que absorbeix aquesta carretera provoca retencions habituals que afecten especialment el dia a dia de la mobilitat dels veïns i veïnes de les urbanitzacions del municipi. De fet, l’any 2021 l’EuroRap va concloure que la GI-600 era la via amb més concentració d’accidents de vehicles pesants.

La batllessa torderenca també va exposar els problemes amb els quals es troben els veïns de Mas Móra i va proposar solucions.

Megias Mas Móra

Segons l’alcaldessa, que el carril bici mori a la rotonda de Can Bartolí “té poc sentit” i a la reunió va plantejar allargar-lo fins a Maçanet. La Generalitat es va mostrar receptiva i va comunicar que es faria un estudi per unificar el carril bici i millorar la GI-600.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES