IniciNoticiesSalutCarme Ruscalleda realitza avui una xerrada sobre la importància de cuidar el...

Carme Ruscalleda realitza avui una xerrada sobre la importància de cuidar el menjar que s’ofereix a les persones amb problemes de deglució

La xerrada, que és gratuïta, es portarà a terme el 13 de febrer de 18:00h a 19:00h a l’auditori de Can Saleta de Calella

La reconeguda cuinera, Carme Ruscalleda, oferirà una conferència, gratuïta, el pròxim 13 de febrer de 18:00h a 19:00h a l’Auditori de Can Saleta de Calella sota el títol “El menjar nodreix, entona i cura!”. En la xerrada la destacada xef parlarà del valor que té el menjar per a la nostra cultura i de la riquesa i la varietat que representa l’herència culinària catalana. En aquest context, posarà de manifest que hi ha persones que a causa de l’edat o bé de malalties no poden menjar en condicions i els plats es converteixen en tristos purés. En aquest sentit, reivindica la importància de cuidar el menjar que s’ofereix a les persones amb problemes per a la deglució per què continuïn tenint il·lusió i el menjar els hi aporti benestar i felicitat.

Aquesta iniciativa, que ha estat promoguda per la Direcció d’Atenció Intermèdia (sociosanitària) de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en el marc de les xerrades de l’Aula de la Fragilitat (unes sessions per a professionals en les quals es tracten diferents aspectes del pacient fràgil per oferir eines i coneixements per al seu abordatge), va adreçada tant a professionals de la salut com a la ciutadania que té persones del seu entorn amb malalties que li dificulten la deglució dels aliments, com pot ser la disfàgia, o bé pateixen una demència que no els permet menjar amb normalitat.

Les persones interessades en assistir a la conferència es poden inscriure a través d’aquest enllaç.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES