IniciNoticiesEntitatsEl Cercle d’Història de Tordera prepara una publicació sobre l’exalcalde Joan Comas...

El Cercle d’Història de Tordera prepara una publicació sobre l’exalcalde Joan Comas Borràs

Comas va ser batlle de Tordera i un dels comandats d’aviació del bàndol republicà durant la Guerra Civil espanyola

El Cercle d’Història de Tordera ja prepara nous projectes després de la celebració de la Fira del Conte i la Fira Medieval. En aquesta ocasió, el volum “Tordera: història d’un poble” serà substituït per les memòries de Joan Comas Borràs, exalcalde de Tordera i un dels comandats d’aviació del bàndol republicà durant la Guerra Civil espanyola. En aquest llibre es recolliran alguns dels moments més destacats de la seva vida, així com la guerra a la República i la post república. Joan Carles Barrera, president del Cercle d’Història de Tordera, en dona alguns detalls més.

Cercle Història 1

“El llibre parlarà de la guerra a la República, la post república i la vida de Joan Comas”

Aquesta, però, no és l’única novetat que presenta l’entitat. Els darrers anys, el Cercle d’Història no ha pogut accedir a l’interior del monestir a l’aplec de Santa Maria de Roca-Rossa, el qual celebra cada 15 d’agost. Ara, després de tres anys, sembla que les obres han avançat prou per accedir-hi. Barrera es mostra esperançat per tornar a gaudir de l’aplec com sempre s’havia fet.

Cercle Història 2

“Esperem tornar a entrar a dins el Monestir de Roca-Rossa. Estem esperant a veure si hi ha alguna inauguració”

Per altra banda, el president de l’associació també destaca la millora que hi ha hagut en les sortides que s’organitzen. Gràcies a un grup de WhatsApp tothom pot apuntar-s’hi, i s’intenta que les visites siguin dintre del terme de Tordera, tot i que l’última va ser a Sant Pol. De cara al gener està previst tornar a fer una sortida a Sant Pol, visitant l’església de Sant Pau. El telèfon de contacte és el 679842289.

Podeu recuperar l’entrevista sencera a la carta (www.radiotordera.cat) consultant els arxius de “La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES