IniciNoticiesRegidoriesTordera rep 430 beques de menjador escolar per aquest curs 2023-2024

Tordera rep 430 beques de menjador escolar per aquest curs 2023-2024

L’àrea d’atenció social recorda que la convocatòria restarà oberta tot l’any

El Consell Comarcal del Maresme i l’àrea de serveis socials de Tordera informen que s’han concedit 430 beques de menjador escolar a Tordera per aquest curs 2023-2024. El nombre de beques s’ha incrementar atès que  s’han modificat els llindars de renda i, per tant, més famílies han pogut accedir aquests ajudes del cost de menjador.

Una de les dades significatives al llarg de la comarca és que ha augmentat el número de famílies que rebran el 100% de la subvenció, és un 37’9% del conjunt maresmenc que, recordem, la xifra se situa en 9.221 alumnes.  La resta del gruix se l’emporta aquelles famílies que rebran un 70% de les beques menjador amb un percentatge del 41’7%.

La regidora d’atenció social a Tordera, Toñi Garcia recorda que convocatòria de sol·licitud de beques menjador restarà oberta tot l’any.

Balanç beques menjador

“totes les persones que ho necessitin ho poden demanar”

A hores d’ara, s’ha resolt gairebé la totalitat de les sol·licituds presentades: 12.410, tot i que falta acabar de resoldre 415 expedients.  La dotació inicial al Maresme supera els 8 milions 700 mil euros per assumir les despeses de menjador.

Quant al servei de menjador escolar, el Consell Comarcal gestionarà el servei a 9 centres de la comarca, amb la previsió de servir al voltant de 180.000 menús al llarg del curs 2023/2024. Això assegura que els nens i nenes rebin una alimentació adequada mentre es troben a l’escola. Els centres que gestionen aquest servei a Tordera seran les escoles Ignasi Iglesias i Serra de Miralles.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES