IniciNoticiesSocietatMas Mora celebra aquest cap de setmana les festes del veïnat

Mas Mora celebra aquest cap de setmana les festes del veïnat

Mas Mora celebra la seva Festa Major amb activitats per a tots els públics durant tot el cap de setmana.

El veïnat de Mas Mora celebra aquest cap de setmana les seves festes d’estiu, organitzades per l’associació de veïns. Enguany, els actes començaran dissabte a les 10h amb el torneig de petanca. El preu per participar-hi és de 2 euros i cal inscripció prèvia. De cara al migdia, a les 13:00h, es prepara un dinar amb entrepans, patates xips, beguda, gelat, cafè i licors. A la tarda, a partir de les 18:30h hi haurà actuació del “Pallasso Xavier” i, a continuació, xocolatada. Seguidament, a les 21:30h, es prepara un nou sopar amb un format semblant al del migdia. A les 22:30h, ball per a tothom amb el DJ A-Benito. Miquel Martín, president de l’associació de veïns parla del menú del sopar popular.

FM Mas Mora 1

Les festes de la urbanització de Mas Mora acabaran el diumenge amb un torneig de dominó al preu de dos euros i també amb inscripció prèvia, on hi haurà trofeus per l’equip finalista. Martín espera que tots els veïns gaudeixin de la festa.

FM Mas Mora 2

“Esperem una bona acollida i rebre molta gent a passar una bona estona amb nosaltres”

A partir de la 13h del migdia, hi haurà paella gratis pels socis. L’acomiadament de la festa es farà a continuació amb ball a càrrec de DJ A-Benito. Així mateix, cada dia hi haurà servei de bar des de les 10h fins el tancament de les festes.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES