IniciNoticiesPolíticaComencen les negociacions per formar govern a Tordera. Tots els partits oberts...

Comencen les negociacions per formar govern a Tordera. Tots els partits oberts a negociar i només VOX anuncia que va a l’oposició.

Els partits polítics van lamentar la baixa participació i van fer autocrítica sobre que cal millorar per incentivar l’interès en la política municipal.

Les eleccions municipals a Tordera deixen un escenari obert a negociacions i pactes per formar un govern estable al municipi. Diumenge, Junts per Tordera va guanyar les eleccions i va mantenir els 5 regidors; ERC, Gent de Tordera i Jovent Republicà es situa com a segona força al municipi perdent 1 regidor amb 4 representants; PSC serà la tercera força amb 3 regidors; VOX apareix amb força a l’ajuntament amb 2 representants; Més Tordera guanya un regidor i tindrà 2 representants al consistori, i en Comú Podem mantindrà el seu regidor. Moviment veïnal per Tordera, PP i Ciutadans no van aconseguir representació.

A partir d’ ara, és l’ hora de fer política i que els partits comencin a negociar per constituir el pròxim 17 de juny el nou ajuntament de Tordera 2023-2027. En la tertúlia de balanç de resultats que va emetre ahir Ràdio Tordera, tots els candidats  van expressar la voluntat de negociació per buscar el millor govern per Tordera. Tots els partits menys VOX van expressar la seva voluntat de negociar. Escoltem Elisabet Megias (Junts x Tordera) Marta Paset (ERC-Gent Tordera) Rafa Delgado (PSC) Èric Pèrez (VOX) Xavier Pla (+Tordera) Salvador Giralt (En Comú Podem) i Juanje Martin (MVxT)

Balanç resultats 1

Els partits polítics van lamentar la baixa participació (recordem del 44,69%, 12 punts menys que fa 4 anys) i van fer autocrítica sobre que cal millorar per incentivar l’interès en la política municipal.

Balanç resultats 2

Els candidats defensen un govern estable i que les forces que pactin tinguin programes electorals amb punts en comú.

Tot i ser convidats per aquesta emissora , cap representants de Ciutadans i Partit Popular va assistir a la tertúlia de balanç de resultats que podeu escoltar a la carta a www.radiotordera.cat

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES