IniciNoticiesEducacióAlumnes de 6è de l’escola Vedruna i la regidoria de Medi Ambient...

Alumnes de 6è de l’escola Vedruna i la regidoria de Medi Ambient instal·len paranys de vespa velutina en el marc del projecte Recerkids

Les conclusions del projecte s’exposaran el mes de maig en el congrés de Recerkids que es farà a la universitat autònoma de Barcelona.

En el marc del projecte Recerkids, la regidoria de Medi Ambient, conjuntament amb alumnes de 6è de l’escola Vedruna, han instal·lat uns paranys de vespa velutina al poble.

Recerkids és un programa educatiu organitzat per la Direcció General de Recerca de la Generalitat de Catalunya i Eduxarxa amb l’objectiu d’apropar la recerca científica a l’alumnat de 5è i 6è de Primària. Enguany, el projecte proposa investigar sobre la biodiversitat i l’afectació de les espècies invasores als ecosistemes. Segons explica el tutor de primària de l’escola Vedruna de Tordera, David Fernández els alumnes porten mesos treballant el projecte, que ara es troba en la fase d’experimentació.

Recerkids

“l’objectiu és observar i extrapolar quants individus de vespa hi ha a Tordera”

Els paranys amb diferents atraients per captar exemplars de vespa velutina s’han instal·lat a diversos espais públics, com la plaça concòrdia, el passeig fluvial i el parc de la sardana. Les conclusions del projecte s’exposaran el mes de maig en el congrés de Recerkids que es farà a la universitat autònoma de Barcelona.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES