IniciNoticiesEntitatsRàdio Tordera celebra el Dia Mundial amb programes i jingles especials

Ràdio Tordera celebra el Dia Mundial amb programes i jingles especials

La UNESCO vol destacar amb el lema d’enguany Ràdio i pau que la ràdio independent és un pilar per a la prevenció de conflictes i la consolidació de la pau.

Ràdio Tordera vol compartir el Dia Mundial de la Ràdio que se celebra avui 13 de febrer. La UNESCO vol destacar amb el lema d’enguany Ràdio i pau que la ràdio independent és un pilar per a la prevenció de conflictes i la consolidació de la pau. La ràdio modera tensions i propicia converses de reconciliació i reconstrucció. Programes i informatius independents assenten les bases d’una democràcia sostenible i una bona governança ja que reuneix proves sobre el que està succeint, informa la ciutadania, explica el què està en joc i fa mediació en el diàleg social, afirma la UNESCO.

Ràdio Tordera oferirà avui programes especial, com l’Ona Maresme, en directe a la Biblioteca on aquest dies encara es pot visitar l’exposició dels 40 anys de l’emissora. Com cada dia, de 15h a 16h podreu escoltar un nou programa dels 40 anys de la Ràdio i durant tot el dia sonaran jingles corresponents al dia de la Ràdio.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES