IniciNoticiesPolíticaL’arxiu i l’espai Prudenci Bertrana, la ronda de circumval·lació i el passeig...

L’arxiu i l’espai Prudenci Bertrana, la ronda de circumval·lació i el passeig fluvial: les últimes grans obres previstes dins el mandat de Joan Carles Garcia

L’actual alcalde ha assenyalat que aprofitarà aquest últim any per acomiadar-se de les activitats culturals i tradicionals del poble.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va anunciar fa unes setmanes que no tornarà a ser candidat a l’alcaldia de Tordera a les properes eleccions. D’això, però, encara en queda un any.

Fins els comicis municipals, Garcia anuncia que “encara hi ha feina per fer”. Una de les properes obres a estrenar serà l’Arxiu Històric i l’Espai Bertrana, que es preveu que s’inauguri  l’1 de juliol. Ho explica el batlle, Joan Carles Garcia.

Alcalde obres últim any 1

“Entenia que l’arxiu Bertrana era important i és un orgull poder-lo inaugurar encara essent alcalde”

L’actual alcalde ha assenyalat que aprofitarà, també, per acomiadar-se de les activitats tradicionals que mantindrà durant aquest proper any.

Alcalde obre última any 2

A més, hi ha altres focus d’atenció. El passeig fluvial i la ronda circumval·lació, obres que es preveu tenir acabades abans que acabi el mandat.

ÚLTIMES NOTÍCIES