ELS CONDUCTORS DE TORDERA PODRAN APARCAR GRATUÏTAMENT EN EL MERCAT DELS DIUMENGES. ELS INTERESSATS HAURAN DE RECOLLIR UN ADHESIU IDENTIFICATIU A L’AJUNTAMENT DE TORDERA.


L’ajuntament de Tordera, ha decidit que tots els conductors de Tordera, que paguen l’impost de circulació al municipi, puguin accedir gratuïtament en l’aparcament del mercat dels diumenges. D’aquesta manera, tots els ciutadans que tinguin censat el seu vehicle a Tordera, podran recollir un adhesiu identificatiu mitjançant el qual tindran accés gratuït a la zona de pàrquing, del mercat dels diumenges, que té un preu 1 euro. El regidor de governació i mercats, Carles Aulet, ha recordat que les ordenances del 2004, ja contemplava tirar endavant aquesta mesura.

L’adhesiu s’haurà d’instal·lar a la part superior esquerra del vidre frontal, a la banda del conductor. El regidor Carles Aulet, assegura que la mesura afavoreix als torderencs i espera que tingui una bona acollida.

Tots els interessats, podran recollir els seu adhesiu a l’oficina de l’atenció al públic de l’ajuntament de Tordera, a la plaça de l’església número 2, presentant el darrer rebut de l’impost de circulació i el DNI del titular.