ELS PARTITS POLÍTICS DE TORDERA APROVEN UNA MOCIÓ A FAVOR DE LES LLIBERTATS I CONTRA LA REFORMA DEL CODI PENAL.


El ple de l’ajuntament de Tordera, va aprovar ahir per unanimitat una moció presentada per tots els grups polítics municipals, a favor de les llibertats democràtiques i contra la reforma del codi penal.
El portaveu d’ERC, Bernat Costas, va criticar l’actitud del govern del partit popular, en l’implantació d’aquesta mesura.

El portaveu del Moviment Alternatiu per Tordera, Josep Alsina, va denunciar la criminalització de les consultes populars, que vol impulsar el partit popular, en contra de defensar la participació de la població.

La portaveu del PSC, Conxita Rodriguez, va assegurar que el nou codi penal representa un atemptat contra el principi de la democràcia.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va sumar-se a les intervencions dels diversos grups polítics municipal. Garcia va demanar la retirada de la llei.

La moció presentada per tots els partits polítics de Tordera, expressa el suport al govern basc pugui debatre democràticament l’autogovern que creguin pertinent. L’acord es farà arribar al president del parlament de Catalunya i els grups de la cambra i el president del govern espanyol.