IniciNoticiesSocietatKave Home preveu la creació de 250 llocs de treball a la...

Kave Home preveu la creació de 250 llocs de treball a la plataforma logística que construeix a Tordera

Kave Home destinarà 70 milions d’euros a la construcció d’una nova plataforma logística de 90.000 metres quadrats a Tordera. La firma de Sils, pertanyent a Julià Grup i dedicada al disseny i construcció de mobiliari i decoració per a la llar, preveu aixecar les noves instal·lacions en dues fases. Els primers 50.000 metres quadrats es construiran en una primera etapa que finalitzarà previsiblement durant el primer trimestre del 2023, amb una inversió de 45 milions d’euros. En la segona fase es faran els 40.000 metres quadrats restants, amb un cost de 25 milions d’euros.  El director de la companyia, Francesc Julià assegura que la previsió és obrir la nova plataforma el gener de 2023.

Kave Home 1

Les noves instal·lacions s’estan construint a la zona de la Mina d’Or de Tordera. La companyia va confirmar que, a banda de la plataforma logística, el macro-complex inclourà també un centre de recuperació de reciclatge i una àrea d’I+D. Francesc Julià destaca que el projecte permetrà la creació de uns 250 llocs de treball en 3 anys.

Kave Home 2
Francesc Julià

La companyia va confirmar que el centre logístic funcionarà amb un sistema semiautomatitzat i tindrà 59 molls de càrrega. Les instal·lacions comptaran amb la certificació BREEAM (un certificat internacional que mesura el grau de sostenibilitat dels edificis) i està previst que siguin autosuficients, generant energia íntegrament a través de plaques fotovoltàiques, la producció de les quals serà de 5.500 megawatts per hora i any. Ho detalla el director de la companyia, Francesc Julià.

Kave Home 3

Kave Home va tancar el 2021 amb un increment de vendes del 60%. Julià considera que la inversió de Tordera permetrà ser més competitius en l’entrega de productes de mobiliari i decoració a tot Europa.

Kave Home 4

En total, la firma va facturar l’any passat 112 milions d’euros, un creixement que va anar acompanyat de l’obertura de sis noves botigues insignia, cinc botigues franquiciades, 40 botigues shop-in i una presència al mercat en línia.

ÚLTIMES NOTÍCIES